Tuotteet hakusanalla parhaat lihamahdollisuudet (12)

Faux filet de bœuf

Faux filet de bœuf

Le Faux filet de bœuf on suosittu valinta lihansyöjille, sillä se tarjoaa murean rakenteen ja rikkaan maun, joka nostaa suosikkiruokasi uudelle tasolle. Tämä faux filet on huolellisesti valittu laadun ja tuoreuden vuoksi, mikä takaa poikkeuksellisen kulinaarisen kokemuksen. Se sopii täydellisesti grillaukseen, paistamiseen ja hauduttamiseen. Saatavilla eri kokoisina, Faux filet de bœuf on ihanteellinen sekä ammattikeittiöihin että kotikeittiöihin. Sen kätevä pakkaus takaa helpon käsittelyn ja optimaalisen säilyvyyden. Olitpa sitten ammattikokki tai harrastelija, tämä faux filet de bœuf on välttämätön valinta laadukkaisiin kulinaarisiin tuloksiin.
Luuton naudan sääri

Luuton naudan sääri

Luuttomat Naudanpolvet
NAUDANFLANKKI - NAUDANFLANKKI tai UE

NAUDANFLANKKI - NAUDANFLANKKI tai UE

merguez-makkara, lasagne, valmisruoka
Liha eteenpäin

Liha eteenpäin

"La Viande avant" on suosittu valinta lihansyöjille, tarjoten mureaa rakennetta ja rikasta makua, joka nostaa suosikkiruokasi uudelle tasolle. Tämä liha on huolellisesti valittu laadun ja tuoreuden perusteella, taaten poikkeuksellisen kulinaarisen kokemuksen. Se on täydellinen grillaukseen, paistamiseen ja hauduttamiseen. Saatavilla eri kokoisina, "La Viande avant" on ihanteellinen sekä ammattilaiskeittiöihin että kotikeittiöihin. Sen käytännöllinen pakkaus takaa helpon käsittelyn ja optimaalisen säilyvyyden. Olitpa sitten ammattilaiskokki tai harrastelijakokki, tämä liha on välttämätön valinta laadukkaisiin kulinaarisiin tuloksiin.
Côtes semi-viandes

Côtes semi-viandes

Puoliraaka-liharibsit ovat suosittu valinta lihansyöjille, tarjoten murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka nostavat suosikkiruokasi uudelle tasolle. Nämä ribsit on huolellisesti valittu laadun ja tuoreuden perusteella, taaten poikkeuksellisen kulinaarisen kokemuksen. Ne sopivat täydellisesti grillaukseen, paistamiseen ja haudutettuihin ruokiin. Saatavilla eri kokoisina, puoliraaka-liharibsit ovat ihanteellisia sekä ammattilaiskeittiöihin että kotikeittiöihin. Kätevä pakkaus varmistaa helpon käsittelyn ja optimaalisen säilyvyyden. Olitpa sitten ammattilaiskokki tai harrastelija, nämä puoliraaka-liharibsit ovat ehdoton valinta laadukkaisiin kulinaarisiin tuloksiin.
Härkäfilee

Härkäfilee

Filet de bœuf on suosittu valinta lihansyöjille, sillä se tarjoaa murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka kohottavat suosikkiruokiasi. Tämä filee on huolellisesti valittu laadun ja tuoreuden perusteella, mikä takaa poikkeuksellisen kulinaarisen kokemuksen. Se on täydellinen grillaukseen, paistamiseen ja hauduttamiseen. Saatavilla eri kokoisina, Filet de bœuf on ihanteellinen sekä ammattilaiskeittiöihin että kotikeittiöihin. Sen käytännöllinen pakkaus varmistaa helpon käsittelyn ja optimaalisen säilyvyyden. Olitpa sitten ammattilaiskokki tai harrastelijakokki, tämä filet de bœuf on välttämätön valinta laadukkaisiin kulinaarisiin tuloksiin.
Sian Jalat Edessä ja Takana - Sian Korvajalat

Sian Jalat Edessä ja Takana - Sian Korvajalat

VIESTINTÄ AASIA AFRIKKA, PEET FOOD
Sianrinta - VPF Sianrinta

Sianrinta - VPF Sianrinta

Makkaratuotantoa varten
PAHDITTU PEURA - PIKKU PEURA

PAHDITTU PEURA - PIKKU PEURA

Peuran liha peuran makkaran tai peuran terriinin valmistukseen
Lampaan tai Vuohen Rinta - Pakastettu Liha Valmistusta Varten

Lampaan tai Vuohen Rinta - Pakastettu Liha Valmistusta Varten

Pakastettu liha valmistusta varten
KOVAT SIKABARRIEREET - LUUTON BARRIERE VPF tai EU:n alkuperä

KOVAT SIKABARRIEREET - LUUTON BARRIERE VPF tai EU:n alkuperä

Käytettäväksi lihatuotteiden, kuivan makkaran, pateen, terriini valmistuksessa
PAHDITTU SONNIN LIHA - PIENTÄ SONNIN LIHA Ranska TAI EU

PAHDITTU SONNIN LIHA - PIENTÄ SONNIN LIHA Ranska TAI EU

Härkäliha härkämakkaran tai härkäterrinen tuotantoon